The Sandbox atrage Strategic Games și Silicon Valley pentru a construi terenuri virtuale în metavers-ul său NFT

Bill Lee, Ken Howery, Galaxy Interactive, Tyler & Cameron Winklevoss, Gemini Frontier Fund, Nifty Gateway, Chris Ye, Avenged Sevenfold și alții au încheiat parteneriate pentru a dobândi LAND și a construi experiențe în metavers-ul NFT al The Sandbox.

HONG KONG — 9 aprilie 2021 — The Sandbox, o filială a Animoca Brands și cea mai importantă platformă descentralizată de metavers-uri sociale, a anunțat astăzi, că are mai mulți parteneri din industria NFT, investiții și muzică pe lista sa de parteneri care este în creștere. La fel ca în cazul partenerilor anteriori, noii participanți s-au alăturat proprietății virtuale The Sandbox prin achiziționarea de NFT-uri LAND și s-au angajat să construiască experiențe în tot metavers-ul. Pentru a celebra noii parteneri, The Sandbox va lansa o nouă vânzare de LAND pe 14 aprilie, care permite jucătorilor să achiziționeze locuri la alegere în apropierea partenerilor de LAND.

Noii proprietari de NFT-uri LAND care se alătură The Sandbox

Partenerii care au achiziționat LAND în metavers-ul The Sandbox, includ proiecte crypto precum Nifty Gateway, 21x și Gemini, precum și renumite VC-uri bazate pe Silicon Valley și parteneri de investiții, inclusiv Galaxy Interactive (VC pentru jocuri globale și investitori în peste 50 de companii din peisajul interactiv , inclusiv RTFKT, Bitski, Mythical Games, Immutable și WHALE), Bill Lee (co-fondator al Craft Ventures, fost director al Big Fish Games și investitor în Cloud9, Coinbase, Opensea și Tesla), Ken Howery ( Co-fondator și fost partener de conducere la Founders Fund, co-fondator al PayPal), Sundeep Madra (antreprenor și investitor de serie), Gemini Frontier Fund (fondat de Tyler & Cameron Winklevoss), Chris Ye (CEO Uken Games și creator de top — jocuri mobile Bingo Pop, Ava’s Manor, Who Wants To Be A Millionaire), Alex Reece (investitor timpuriu în Unity, Draft Kings și Lyft), Michael Witz (Fondatorul Redemption Games și creatorul de jocuri mobile cu cele mai mari încasări Cookie Jam șiSweet Escapes), Edward Saatchi (Fondatorul companiei Virtual Beings Fable) și Patricio Fuks (Serial Entrepreneur & Investor), și trupa de heavy metal, Avenged Sevenfold.

„Un metavers de jocuri vibrant, în creștere, bazat pe NFT, The Sandbox atrage în fiecare zi noi parteneri puternici și diversi, de la studiouri de jocuri, la brand-uri de IP, artiști, celebrități, antreprenori vizionari, companii de tehnologie”, a declarat Sebastien BORGET, COO & Co-Fondatorul The Sandbox. „Ne modelăm lumea virtuală pentru a fi un loc bogat în experiențe, în care partenerii pot construi experiențe de destinație virtuală pe LAND-urile lor, în care creatorii, jucătorii și brand-urile pot construi și crește unul lângă celălalt.”

Partenerii anunțați astăzi urmăresc lansarea Beta a pieței NFT a The Sandbox, care oferă oricui posibilitatea de a câștiga SAND, token-ul The Sandbox, prin monetizarea creațiilor NFT bazate pe voxel create cu software-ul dedicat VoxEdit. Fiecare NFT poate fi folosit în interiorul platformei de joc sau folosit pentru a construi experiențe de joc personalizate. NFT-urile LAND sunt principala poartă de acces către publicarea de jocuri în The Sandbox, întrucât platforma se pregătește pentru deschiderea primei sale versiuni Beta publice pentru jucători la sfârșitul acestui an. The Sandbox a fost recent prezentat de Wall Street Journal și CNBC ca un pionier în spațiul crypto.

The Sandbox devine o destinație de divertisment principală în care brand-urile, IP-urile și vedetele pot interacționa cu fanii lor și pot oferi experiențe virtuale, inclusiv jocuri, spectacole live și experiențe sociale. Brand-urile vor coexista prin LAND-urile vecine, capabile să funcționeze ca arene de concert digitale, parcuri tematice sau mall-uri pe care utilizatorii The Sandbox le pot vizita și experimenta singuri sau cu prietenii. Reflectând asupra acestui potențial, VC-urile partenere, investitorii și brand-urile celebre își împărtășesc mai jos gândurile despre ceea ce i-a atras la The Sandbox:

„Am urmărit progresul ecosistemului The Sandbox încă din primele sale zile și am fost impresionați de execuția consecventă a echipei fondatoare către misiunea lor de a dezvolta un sandbox de creativitate și distracție deținut de comunitate. Suntem încântați să facem partea noastră pentru a dezvolta comunitatea prin land-urile pe care le-am achiziționat și prin companiile noastre din portofoliu, și abia așteptăm să asistăm la modul în care evoluează ecosistemul “, a spus Richard Kim, GP la Galaxy Interactive

„Jocurile sunt atuul metavers-ului, iar The Sandbox este singurul metavers adaptat pentru jocuri de înaltă calitate, cu un ecosistem de monetizare descentralizat pentru dezvoltatori, producători de asset-uri și jucători pasionați”, a declarat Bill Lee, co-fondator al Craft Ventures . „21x va dezvolta în premiera pachetele noastre în destinații de jocuri din orice metavers — rămâneți la curent!”

„The Sandbox revoluționează jocurile, oferind utilizatorilor posibilitatea de a construi, deține și monetiza experiențele lor de joc într-o lume virtuală descentralizată”, a declarat Tyler Winklevoss, co-fondator al Gemini Exchange. „Plănuim să extindem platformele noastre existente în The Sandbox și să dezvoltăm experiențe unice pe proprietățile noastre, care promovează misiunea noastră de a împuternici individul prin crypto.

„Am achiziționat oficial un LAND în The Sandbox și suntem încântați să construim un spațiu virtual pe care prietenii noștri îl pot explora”, a declarat trupa de heavy metal, Avenged Sevenfold. „Proprietatea digitală și metavers-ul au devenit din ce în ce mai interesante pentru noi și The Sandbox s-a simțit potrivit pentru a intra în această nouă lume”.

Viitoarea vânzare de LAND

The Sandbox a asigurat peste 60 de parteneriate, printre care The Smurfs, Care Bears, Atari, CryptoKitties și Shaun the Sheep, pentru a construi o platformă distractivă, creativă, „play-to-earn”, care oferă lumi virtuale și experiențe de joc deținute și create de jucători . Modelul de a juca pentru a câștiga oferă jucătorilor proprietate adevărată asupra tot ceea ce colectează în joc, permițându-le să le schimbe cu alți jucători (inclusiv în afara jocului pe alte site-uri web), să le transfere altor jucători sau chiar să le revândă.

The Sandbox este programat să lanseze versiunea Alpha pentru jucători în Q2 2021, permițând oricui să experimenteze un hub social și să câștige puterea de a construi o colecție fantastică de aventuri uimitoare și de jocuri de rol care pot fi tranzacționate ca NFT-uri cu alți jucători, creatori, și artiști pe platformă.

Despre The Sandbox

Despre Animoca Brands

Despre 21x

Despre Chris Ye

Despre Ken Howery — Ken este cofondator și fost partener general la Founders Fund, un grup de capital de risc din San Francisco. Este co-fondator al PayPal și a fost primul director financiar al companiei. De asemenea, Ken a fost ambasador SUA în Suedia.

Despre Gemini —Gemini este o platformă de crypto de vârf pentru a cumpăra, vinde, stoca și câștiga crypto

Despre NiftyGateway — Nifty Gateway este o platformă NFT de top pentru a cumpăra, vinde și stoca artă digitală și colecții.

Despre Winklevoss Capital — Winklevoss Capital este o firmă de investiții care susține antreprenorii hotărâți și căutarea lor către o lume și o experiență umană mai bună.

Despre Galaxy Interactive — Galaxy Interactive este o divizie a Galaxy Digital, o bancă comercială diversificată și specializată în active digitale și în tehnologie blockchain. Misiunea sa este de a investi în companii care promovează conexiuni semnificative, implicare și oportunități în domeniul digital. Condus de Sam Englebardt și Richard Kim în calitate de medici generali, Galaxy Interactive a investit aproximativ 200 de milioane de dolari în peste 55 de companii din portofoliu în intersecția conținutului interactiv, social, financiar și tehnologic, cu un accent deosebit pe intersecția web3 și economia mai largă a creatorului .

Despre Avenged Sevenfold — AVENGED SEVENFOLD a devenit una dintre cele mai celebre trupe rock din lume prin crearea unui sunet care a străbătut obstacolele limbii, distanței și culturii. Au ridicat miza și standardele pentru gen cu un șir de albume de succes, Waking the Fallen din 2003, descoperirea din 2005, City Of Evil, Avenged Sevenfold din 2007, DVD / CD Diamonds, in the Rough din 2008 și două albume №1 consecutive pe Billboard 200: Nightmare din 2010 în platină și Hail To The King în 2013, în platină. Au obținut premii Diamond, Platinum și Gold atât pentru vânzări de albume, cât și pentru single-uri într-o mulțime de țări, acumulând peste un miliard de vizionări video și un miliard de stream-uri pe Spotify, au fost în mod constant una dintre cele mai ascultate trupe de pe radio rock pentru peste un deceniu cu mai multe single-uri №1, au umplut în mod constant arene și au condus cele mai prestigioase festivaluri de rock din întreaga lume, inclusiv Download (Marea Britanie), Rock on the Range (SUA), Soundwave (Australia), Summer Sonic (Japonia) și Graspop (Belgia), Hellfest (Franța), adunând o bază de fani internaționali ai căror membrii se numără în milioane.

O platformă de jocuri descentralizată creată de jucători.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store