$SAND este acum disponibil pe Indonesia Bitcoin și Crypto Exchange — INDODAX

The Sandbox are plăcerea de a anunța, că token-ul său $SAND va fi disponibil pe cel mai mare exchange de criptomonede din Indonezia, Indodax, începând cu 7 aprilie 2021 pentru depozitul deschis și pe 8 aprilie pentru tranzacționare.

Indodax, cunoscut inițial sub numele de Bitcoin.co.id-, este un exchange major pe piața asiatică, înființat în 2014, cu peste 118 valute incluse în cele 125 de perechi de tranzacționare. Indodax este utilizat de peste 2,8 milioane de utilizatori înregistrați.

Având în vedere marea explozie și intrare pe care Metavers-ul The Sandbox a avut-o pe piața indoneziană, Indodax a decis să introducă token-ului $SAND în perechea de oferte SAND/IDR începând cu ora 10:00(Romania) din 8 aprilie 2021.

Depozitele pentru tranzacționarea perechii menționate anterior vor fi deschise începând cu 7 aprilie 2021 la ora 10:00, cu care utilizatorii pieței indoneziene vor putea tranzacționa asset-ul lor preferat a doua zi.

Se așteaptă ca în Indodax să fie introduse noi perechi valutare, pe măsură ce schimbul de token-uri $SAND devine popular pe platformă. Retragerile vor fi activate 24 de ore după începerea tranzacției de perechi SAND/IDR.

Introducerea token-ului $SAND de către Indodax face parte din eforturile depuse de echipa din spatele platformei The Sandbox pentru a răspândi jocul pe baza tehnologiei Blockchain.

The Sandbox este o lume virtuală unică, care monetizează creațiile jucătorilor și experiența de joc a utilizatorilor săi prin intermediul NFT-urilor, pentru care aceștia au nevoie de token-ul $SAND ca să interacționeze în Metavers.

În ultimele zile, token-ul $SAND a fost obiectul de interes atât al localnicilor, cât și al străinilor Metavers-ului, de asta nevoia de a avea perechi de oferte în întreaga lume, care să permită investitorilor, creatorilor și jucătorilor să o achiziționeze a devenit o cerere către exchange-urile precum Indodax, care sunt dispuse să furnizeze.

Despre SAND

SAND este token-ul utilizat în întregul ecosistem The Sandbox ca bază a tranzacțiilor și interacțiunilor. Este un token de utilitate ERC-20 construit pe blockchain-ul Ethereum. Există o aprovizionare finită de 3.000.000.000 de SAND.

Despre INDODAX

Indodax este o bursă de criptomonede situată în Indonezia din 2014, cu peste 2,8 milioane de comercianți care operează pe acest exchange. Potrivit Coinmarketcap, Indodax are un volum estimat zilnic de aproximativ 66 de milioane de dolari în cele 125 de perechi valutare oferite.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store